RONI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Jälki. Aurinkoinen ilma, maastopohja sekametsää, sammalta ja umpeen kasvanutta hakkuuaukeaa, jälki noin 1 tunnin vanha, jana <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 metriä, 6 keppiä.

Kamala jana, pyöri ja hyöri ja otti lisäksi takajäljen, jonka onneksi korjasi itse. Ajoi jälkeä tänään paremmin kuin aikaisemmin. Kulmissa jonkin verran pyörimistä, mutta selkeästi hirmu halu löytää jälki uudestaan. Nosti kaikki 6 keppiä. Viimeisen yli käveli, mutta toi kepin kun pysähdyin (tien varteen). Makkaran poisjättäminen näyttää toimivan, koira keskittyi paremmin ja pysyi suht hyvin jäljen päällä.

Tottis. Maahanmenoja nopeammaksi, muutamia hienoja suorituksia. Seisomisia juoksusta, upeita J Istumisia raketin kanssa, muutamia hienoja, paranee koko ajan. Nouto 2kg ihan jees, hituisen hitaasti takaisin. Seuraamista, juoksua. Juoksussa pientä pomppimista, mutta ei paha. Paikalla istuminen OK.

DEMI

Jälki. Aurinkoinen ilma, maastopohja mäntymetsää, sammalta ja kosteaa kuusikkoa, pieni suoläntti, jälki noin 1,5 tuntia vanha, jana 10 metriä, 6 keppiä

Janalla pientä epäsiisteyttä, takajälki ja sen jälkeen OK. Nosti kaikki 6 keppiä hienosti. Muutaman kerran nenä aikas korkealla ja pari pientä hukkaa, jotka D selvitti hienosti ja itsenäisesti. Hyvä jälki!

Tottis. D haki autosta sisältä 2kg kapulan ja toi se mulle J Hituisen seuraamisen paikkaa, melko hyvä. Kahta askelta vasemmalle, pientä hitautta perusasennossa. Ruutua ensin lihapullalla, hidas. Vaihdoin palloon è parani paljon. Metallinouto OK

ONNI

Jälki. Katastrofi Onniksi. Keskeytin jäljen, Onni pissi ja hukkasi jäljen useampaan kertaan. Oli mies aika masentunut kun kiskoin sitä kotiin päin…

Tottis. Seuraamista, hienoa työtä (vähän edessä…;-)). Liikkeestä seisominen niin hienosti, että Jussikin rupesi nauramaan J Maahanmenossa ekalla keralla peffa jäin ilmaan, toka pienellä avulla OK. Luoksetulo hyvä, suora perusasentokin löytyi.