<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Päivällä kotireeninä eteenistumista Ronille ja Demille, Demille kaukoja kaksi kertaa sarja läpi.

Iltapäivällä:

RONI
Aloitin seuraamisella, piippas alussa. Ja haukahti kerran ekan tk:n jälkeen! Siis p:stä koko seuraaminen. Paikka suht OK, ei edistänyt pahasti. Kontakti suhteellisen OK, pari tipahdusta.

Istumiset otettiin risun kanssa, hipaisin R:n peffaa jokaisen käskyn jälkeen ja Ninni naksautti kun peffa oli maassa. Naksut tuli huomattavasti nopeammin kuin aikaisemmin. Koetan nyt rakentaa tuota istumista "kepin" avulla. Hyvä.

Maahanmenot liikkeestä. Otin ensin pallolla, kun ajattelin, että sillä saisi vauhtia mukaan. Pelkällä pyörimisellä ja pallolla suht nopeita maahanmenoja mutta seuraamisesn yhteuýdessä…Sain aikaiseksi palloa kyttäävän koiran…ylläri tai ei oikeastaan…palasin makkarapalkkaan ja avustettuun maahanmenoon. Huono.

Merkille menot jäi merkin eteen (laitoin merkin tyhmästi lumipenkan eteen, joen R saattoi hahmottaa tilanteen niin, ettei pääse merkin taakse…). Meni kuitenkin laukalla ja säteen sisään. Ruutu kerran ja ihan  OK, vaikka R meni sivusta sisään.

Siinäpä se…piti ottaa nouto mutta se unohtui.

DEMI

Seuraamista otettiin alkuun. D:llä hyvä vire, parempi paikka kun eilen. Hyvä kontakti, pikkuisen vaikeuksia ohi menevän koiran suhteen, ei paha. Käännökset vasemmalle OK, käännökset oikealle OK, täyskäännökset suht OK, pientä väljyyttä viimeisellä neljänneksellä, vasemmalle askeleet OK, oikealle askeleisiin Ninniltä hyvä vinkki tehdä pienemmät askeleet è koira kerkiää mukaan ja mun jalka ei jää sen eteen. Juoksu OK. Hyvä seuraaminen!

Maahanmenot pari ekaa takelteli, peffa jäi ylös ja oli hidasta, sen jälkeen paremmin, oikein pikku sievää J

Hyviä seisomisia, ei kääntynyt kun palasin taakse :-)

Kaukot otin  pari kertaa. Kerran maasta seisomaan tuplakäsky, muuten hyvä :-) Pysyi aikas lailla paikallaan, ei mitääm MM tasoa mutta ihan jees…

Luoksetulon seis pari kertaa pallolla OK.

Ruutu kaksi kertaa kahdelta eri sivulta OK, ei huippu vauhti mutta OK. Toiselta sivulta D haki ruutua hieman mutta löysi sen omin avuin. Hyvät stopit!

HYVÄ REENI; hyvä Demi!!!!

ONNI

Seuraamista suht ok, aika pitkää pätkää ja HILJAA :-)

Maahanmenoja, jotka eivät olleet tänään Onnin repertuaarissa lainkaan…ihan kun koiralle ei olisi koskaan opetettu maahanmenoa…kamalaa… Ja tää on ollu Olan vahvuus…Jankattiin eri tavoilla: seuraamisesta, paikaltaan, peruuttamalla, kutsusta jne. ja mikään ei sujunut. O tarjsi vain seisomista koko ajan. Noh katsotaan ensi kerralla uudestaan. Olisinko palkannut liikaa seisomista?

Luoksepäästävyys parilla ekalla kerralla nousi ylös ja haukkui, kolmas melkein jo OK  :-)