<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

RONI

Aloitti uudestaan agilityharrastuksen :-) Pääsimme Ronin kanssa todella hyvään ryhmään! Vetäjinä toimivat Erja Nimander ja Seppo Väisänen, ekan kerran jälkeen voi jo sanoa, että nyt ei tarvitse juosta idioottimaisesti ja ihmetellä miksi mitään ei tapahdu. Valkut antavat palautetta ja tuntuvat osaavan hommansa hyvin!

Ronilla on kuulemma vielä toivoa, mutta minussa on haastetta. Mikä tietenkin oli jo tiedossa, ohjaamiseni on aika lailla kaaosta muistuttavaa höseltämistä, ja tuollaiselle kuumakallellehan se on juuri se oikea ohjaustyyli…mutta nyt pitäisi opastuksen olla kohdallaan, joten odottelemme tuloksia.

Tällä kerralla Seppo ja Erja halusivat nähdä missä mennään ja teimme kuuleman mukaan helppoa rataa (hyppyjä ja kontakteja, lisäksi erikseen hyppy + pujottelureeniä)

Hyppyreenit meni aika lailla sähellykseksi, rimat lensi…kepeillä sohlasin koiran edessä ja vieressä, jolloin suoritus keskeytyi kaiken aikaa…Erja huomatutti minulle, että älä sählää vaan kulje koiran mukana ja homma alkoi pelittämään paremmin. Pujotteluun meidän täytyy ottaa runsaasti lähetysharjoituksia, molemmilta puolilta ja vauhtia / varmuutta pitää lisätä. Vauhtia ja varmuutta tulee varmasti kun opin itse ohjaamaan oikein. Koetin ottaa pallon mukaan lisäämään vauhtia, mutta R kyttäsi palloa ja unohti pujotella. Pitää ottaa mukaan pienempi pallo, ettei R näe sitä ennen palkkausta.

Radalla sählättiin sitten oikein kunnolla. Puomin kontaktin R otti suht hyvin. A ja keinu olivat sitten ihan jotakin muuta. Seppo antoi läksyksi opettaa kontaktit siten, että R:n etujalat on maassa ja takajalat esteellä, tätä siis reenaamme nyt tästä etiäpäin. Koetan hioa asiaa PK A:lla nyt ensi alkuun, kun niitä tuolla kentillä on valmiina.

Ohjaukseen pitäisi saada rauhallisuutta ja se hemmetin valssi tökkii aivan kuten viimeksikin. Ei ikinä uskoisi, että minä näine spagettijalkoineni olen ohjannut työkseni aerobiciä vuosikaudet…ihan kamalaa sotkuilua. Mutta sain Sarilta vinkin reenata valsseja lenkillä koiran takana ja edessä. Teemme nyt sitten niin.

Hyppyongelmiin Seppo käski ottaa neljän hypyn sarjoja, jossa hyppyvälit vaihtelee suorasta hyvpystä muutamaan laukka-askeleeseen. Täytyy koettaa saada Jussi nikkaroimaan meille muutama este kotiin!!! Jos vaikka saisi hyppyjä ja kepit…toivossa on hyvä elää.

Oli mukavaa!

MUU REENI

Jäi aika vähäiseksi. Ilta ruualla seuraamista kaikille. D teki hyvin peruutukset! Pitäisi alkaa ottaa ruualla ne oikealle askeleet…