<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 ESINERUUTUA

Iltaruoka tuli tänään esineruudusta. Ruutu oli aika ylimalkaisesti tallattu, noin 20 X <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />40 metriä. Oli pilkkopimeää ja Pihla roikkui sylissä, joten tallaaminen jäi…

RONI

Vauhdilla ruutuun, juoksi ekan kerran lähiesineen ohi, toi nopeasti ja suoraan eteen toisen takaesineistä. Laitoin toiselle pistolle (ilman välipalkkaa), otti hienosti lähiesineen, teki 90 asteen kulman täydestä vauhdista saadessaan hajun! Kolmannelle esineelle ilman välipalkkaa ja sekin nousi TOSI nopeasti! Hyvä reeni!

DEMI

Lähti hyvin ruutuun, toi ekan OK. Tässä välissä tiellä liikkui joku ja muut koirat hälyytti è D kuunteli ja meinasi lähteä katsomaan. Sain kuitenkin koiran heti keskittymään takaisin työhön ja D lähti hyvin ja toi seuraavan esineen ihan OK. Kolmas esine tuotti hieman hankaluuksia, Demiä näytti haittaavan huono tallaus, ei meinannut hahmottaa ruutua. Teki kuitenkin itsenäisesti koko ajan hommia ja nosti kolmannenkin esineen ajan puitteissa. Demikin oli ilman välipalkkoja.

ONNI

Haki yhden esineen yhdellä hienolla pistolla (läheltä tosin)