<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kamala keli, satoi koko ajan ja oli pilkkopimeää jo heti aloittaessa klo 16.00. Reenasimme Ninnin kanssa liikuntahallin parkkiksella.

RONI

Alkuun seuraamista. R piippasi tosi pitkään ja hartaasti alussa ja jo perusasennossa…odottelin kunnes se hiljeni ennen kuin aloitin suorittamaan. Ninni huomautti mun koiran tuijottamisesta, mistä pitää päästä eroon!!! Alku seuraaminen omituista, tosi väljää ja haahuilevaa! Parani pikkaisen hetken kuluttua, mutta koko aikana ei estänyt samalla tavalla kun yleensä, mikä tietty on tavallaan hyväkin asia ;-) Juoksupätkät meni unelmahyvin, ei hyppimistä, haukkumista ja paikka oli hyvä! Hitaat kanssa ihan OK. Parissa käännöksessä R oli löysä, täyskäännöksiä en ottanut kuin oikealle. Peruuttaminen OK.

Maahanmenot suht OK, pientä hitautta havaittavissa ja peffa jäi himpun verran ylös muutaman kerran. Viimeiseksi otin maahanmenon ja luoksetulon, joka oli hidas. Tomppeli en tajunnut vapauttaa pallolla taakse vaan otin eteen istumaan. Jatkossa täytyy vapauttaa luoksetulot pallolle, että saadaan se tokotausta veke.

Istumiset kepin kanssa. Aika samanlaisia kuin aiemmatkin, parempia kuin ennen keppiä.

Nouto kahdesti 1kg kapulalla. Molemmat hieman löysiä, ekalla jäi taas hivenen kauas luovutuksessa. Otti kapulat nätisti, ei puremista, vaikka korjasikin toisella kerralla kapulaa suussaan taaemmaksi.

Muutamia seisomaan pysäytyksiä pallon kanssa, OK

Ruutuun vapaamuotoinen lähetys, haki hyvin keskelle, josta pallo palkaksi ja autoon.

En ollut suunnitellut reeniä kunnolla ja se kyllä näkyi sekä jouhevuudessa, että mun motivaatiossa…plaah

DEMI

Ensin hieman kapulan nostoja, menivät hyvin. D tuo mielellään, ottaa kapulan hyvin suuhun heti hampaiden taakse ja tuo sen innokkaasti mulle ilman puremista jne. Otin myös muutaman kapulan tuonnin, niin että D jäi paikalleenja toi kapulan mun edestä. Meni ihan jees.

Seuraamista otettiin jonkin verran. D:n paikka on parantunut mun mielestä aika lailla ja neiti tekee tosi innoissaan hommia aika pitkiäkin pätkiä. Tänään otin tarkoituksella aika pitkääkin suoritusta ja montaa eri asiaa ennen palkkaa nähdäkseni miten D jaksaa. Hyvin meni :-) Vasemmalle käännökset OK, täyskäännös ihan jees, oikealle käännöksiä en tehnyt (enkä tee ennen kun keksin hyvän tavan), peruutus ihan OK, meinasi hieman urahdella. Hyvät perusasennot.

Maahanmenoja, jotka olivat Demiksi TOSI hyviä, toki ne on oikeasti hitaita, mutta D:n aiempiin suorituksiin verrattuna varsin oivia :-) Palkka suoraan jalkojen väliin.

Istumista pari kertaa, hidas mutta istuu oikeaan asentoon joka kerta.

Seisominen ihan OK, ei pysähdy seinään mutta aika OK kuitenkin. Jaksaa odottaa paikallaan.

Luoksetulon pysäytyksiä koetin tehdä heittämällä nameja. Ei toimi, pysähtyi löysästi. Saattoi johtua myös siitä, että koira ei kerta kaikkiaan nähnyt makupaloja pimeydestä…palaan kuitenkin palloon. Tein lopuksi pallolla pari kertaa, ja nekään ei ollu häävejä.

Ruutuun lähetyksiä useamman kerran ja kaikki huonoja. Jätän jatkossa ruudun SEIS-käskyn pois ja huudan vain HYVÄ:n. D taisi alkaa ennakoimaan pysäytys-käskyä hieman negatiivisesti. Kokeilen nyt tuota HYVÄ:ää.

Päätin muuttaa luoksetulon suoraan sivulle tulevaksi. Tässä onkin sitten hommaa, kokeilin metrin päästä sivu-käskyä ja se toimi, kahden metrin päästä D tarjosi eteenistumista. Kokeilen nyt rakentaa tuota suoraan sivulle oikein ajan kanssa, koska eteen istuminen on huono. Pitää koettaa saada myös noudot suoraan sivulle…urakkaa riittää.

Demi loukkasi jalkansa lopussa pallon perässä kirmatessaan ja ontui autolle. Illalla ontuminen jo pahaa. Epäilen lihasrevähdystä.

ONNI

Piti vapaa päivän ja harjoitteli vain juoksemista ja lenkkeilyä