RONI

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Muita odotellessa otin Ronilla seuraamista. Meni melko hyvin, R oli hiljaa ja teki kaunista ja keskittynyttä työtä. Hitaat perusasennot kuitenkin.

 

Istumiset uuden apuvälineen, "kosketuskäden" avulla. Suht nopeita, vaikka jouduinkin itse katsomaan mitä tapahtui. Tein noin 15 toistoa, välillä pidemmän seuraamisen jälkeen ja välillä ihan peräperää. Palkka namilla suoraan suuhun. Ihan OK

 

Seisomiset heti istumisten jälkeen ilman apuvinkkiä tulevasta ja meni kerralla oikein ja hyvin J Otin vain kolme toistoa, viimeisellä kävin noin 30 metrin päässä ja palasin takaisin sivulle palkkaamaan, muut namit heitin suuhun.

 

Maahanmenot pari ekaa pylly ylhäällä (se pakollinen 5cm kun kytätään lentävää makkaraa), muut jees. Otin luokstulon viimeiseen ja muistin vapauttaa ennen eteenistumista, hyvä hansu.

 

Tasamaa nouto 1kg kapulalla, hyvä. Meni reippaasti ja palautti hyvällä vauhdilla nätisti eteen, hyvä nouto.

 

Hyppynouto KAUNIS!!!!

 

Estenouto SAMOIN KAUNIS!!! Hyvä hyvä :-)

 

kaikista noudoista pallopalkka

 

Eteenmeno ilman viritystä ja apuja, lähti ihan ok vauhdilla, noin 20 metrin jälkeen alkoi hieman hidastaa ja kaartaa vasemmalle. Kutsuin pois. Heitin lelun kentän päähän ja otin uusiksi..kas vain meni hyvin…plaah. Tuohon pitää panostaa.

 

AGLITY

otettiin A:n alastulo kontaktia two on, two off tyylillä. Käytin makupalaalustaa ja OTA-käskyä. R hoksasi tosi nopeasti mistä on kysymys. Mietin vain jälkeen päin olisiko pitänyt ottaa pelkkä kosketusalusta käyttöön???

 

 

DEMI

Kävi vain pyörähtämässä kentällä vaivaisen jalkansa kanssa. Demin aikana kentällä oli jo hieman porukkaa ja koiriakin.

 

Otin hieman seuraamista, joka meni Demiksi oikeastaan aika hyvin. Ei pahaa edistystä ja intoa oli aivan kiitettävästi. Nopeudet ja muutokset OK. Käännöksiä: vasen, täys ja pari askelta oikealle. Kohtuullisia. Yksi "hlöryhmä"-pysähdys ihmisen viereen ja D ei väistänyt!

 

 Muutama istuminen, hitaita mutta oikeat asennot.

 

Sivulletuloa puolentoista metrin päästä ja tosi nättejä perusasentoja ja nopeita siirtymisiä. Ongelmana on edelleen D:n kädestä "nappaaminen". Täytyy koettaa panostaa siihen.

 

ONNI

Tauolla.