Tänään oli hieman niin kuin välipäivä. Kävimme lammashommissa, kuten joka päivä maalle saavuttuamme. Demistä on jopa apua, kun se pitää lampaat karsinassa heinien, jyvien ja veden vaihdon ajan. :-)  Ronia lähinnä hirvittää ja haukku on herkässä, tomppeli.

Illalla otimme ”hakuharjoitukset” Ronin mieli-ihmisen Pekan kanssa. Pekka meni piiloon ja Roni ja Demi lähetettiin etsimään pilkko pimeään metsään (aluetta ei ollut tallattu, koirilla ai ollut liivejä ja Pekkaa ei oltu valmennettu maalimies tehtäviin…tarkoituksena oli vain pitää hauskaa :-) ) Etsintäteho oli noin 1000% ja vauhti sen mukainen, tuli mieleen, että jos R rakastaisi kaikkia ihmisiä yhtä paljon kuin näitä muutamia läheisiään, niin ,mikä sen teho hakumetsässä olisikaan. Tavallisissa hakuharjoituksissahan Roni hakee palloa eikä ihmisiä, sen tajusin jo alkumetreillä aikanaan, että tämä koira RAKASTAA vain muutamaa ihmistä ja lelujaan ja jos siitä hakukoira halutaan, niitä leluja pitää käyttää :-)

Otimme kolme ”pistoa”, joista yhdessä oli aikamoinen källi, Pekka palasi meidän muiden luokse hengaamaan ilman, että Roni huomasi sitä ja Roni parka haki pitkin metsiä eksynyttä Pekkaa, kunnes pyysin Pekkaa menemään metsän puolelle piiloon Ronin löydettäväksi…R teki töitä ilman luovuttamisen elettäkään ainakin viisi minuuttia ennen tätä…hmh. Roniko fiksu? Viimeiselle otimme lähinnä ilmaisuharkan ja sen jälkeen vain riehumista :-)

Demi roikkui ansiokkaasti mukana koko ajan, Onni ei jaksanut vaivaantua vaan katseli härdelliä mun jaloista.

Ilta ruualla otin ampumis- ja paikallaoloharjoituksen. Ruuat eteen kaikille ja kaksi laukausta noin 30 metrin päästä. R ja Dodottivat nätisti, ei ääntelyä eikä hötkyilyä. Onni räkytti koko ajan ja nousi istumaan…. Hyvä suoritus Ronilta ja Demiltä.