Ruissalon koulun parkkipaikalla, mukana Ninni ja koirat. Ilma KYLMÄ, pakkasta about 10, mutta se tuuli…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Otin alkuun seuraamista. Vasemmalle täyskäännökset ensin hieman takkuisia, alkoivat kuitenkin sujua OK. Koira oli tänään hiljaa (tai tuuli vei piipin pois mun kuuluvista…). Hyviä pysähdyksiä ja hyvää juoksua.

Maahanmenot juoksusta, pientä löysyyttä ja hitautta. Ovat menneet paremmin viime aikoina, otin muutamia korjaavia alasvientejä.

Luoksetulo, vauhti OK, himmasi hieman lopussa. Toisella kerralla otin eteen istumaan ja R jäin noin 5cm väljäksi, otin muutamia pelkkiä eteen istumisia, jotka olivatkin sitten taas kauniita J

Juoksusta seisominen, OK

Istuminen liikkeet oikein, mutta hitaasti.

Noudot otin tänään ohjattuna noutona. Merkille ekalla kerralla hyvällä vauhdilla ja oikeaan paikkaan merkin taakse! Palkkasin pelkän merkin. Seuraavakin merkki OK, asteen verran hitaampi kuin 1. R irtosi hyvin kapulalle ohjauksesta, palautusvauhti alkuun aika hidas (laukkaa kyllä, muttei apinan raivoa lähelläkään), hoputin ja palkkasin pallolla. Toinen ohjattu samaan tyyliin, hieman parempi palautusvauhti kapulan kanssa.

Ruutu, merkille OK, olisi voinut mennä huomattavasti kovempaa (kuitenkin vielä laukalla). Käskystä ruutuun, jossa patukka piilossa. Ihan OK. Palkkana leikkiä ja riehumista.

Ihan OK reeni, jäi hyvä fiilis. Pitää ensi kerralla panostaa noihin noutojen palautuksiin ja luoksetulon nopeuteen + maahanmenoon. Muistin ottaa tänään vähän jotain muutakin kuin pelkkää tylsää tottista, vähän maustetta seassa :-)

DEMI

Paikalla istuminen kun laitoin ruutua valmiiksi. Istui hyvin ja rauhallisesti.

Ruutu. D ei ole tajunnut kosketusalustan, ruudun ja palkan yhtälöä, joten palaan hetkeksi vanhaan menetelmään (palkka ruudussa / ruudun takana), jotta saan Demille innon ruutuun. Vein patukan ruutuun siten, että Demi näki viennin. Eka lähetys meni tosi hyvin, vauhti OK ja suoraan ruutuun. Toisellakin kerralla D näki, mutta vauhtia pari pykälää vähemmän kuin ekalla kerralla…laukkasi kuitenkin tälläkin kertaa. Jatkan tätä nyt jonkin aikaa.

Luoksetulon seisomisia ja maahanmenoja. Suht OK seisomiset ja pari TOSI hienoa maahanmenoa, olivat jo melkein oikeasti nopeita J Ja tietenkin muutama vähemmän nopea, mutta valoa näkyy…

Kaukokäskyt. Palkka takana, minä edessä. Koetin antaa selkeämmät käsimerkit ja D tekikin aika näppärästi. Lopussa oli pari kertaa vaikeaa nousta istumasta seisomaan ja Ninni huomasi minun kumartelevan koiraa kohti è D veti siitä ilmeisesti painetta ja meni epävarmaksi è väärä liike. Kun seisoin suorassa, istumasta seisomaan meni hyvin. D:n ohjaaminen on kyllä sellaista taiteilua, että…mutta oppia ikä kaikki, kai.

ONNI

Seurasi, edisti ja äänteli (taas).

Pari liikkeestä maahanmenoa ihan kohtuullisesti.

Luoksetulo ja haukkumista…

Ou jee. Kaipa Onni oli Onnellinen