Ruissalon jäähallin parkkipaikalla, pakkasta noin 10 astetta ja kaunis aurinkoinen ilma. Ninni ja koirat mukana.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Aloitin ohjatulla noudolla. Merkille ekalla kerralla hieman hitaasti, toisella hyvin. Merkillä paikka ja asento OK. Oikealle kapulalle asiallisesti, nosto hyvä, mutta palautusvauhti edelleen alle optimin. Olisi tuonut vinoon, jos en olisi ottanut korjaavaa askelta taaksepäin. Seuraavassa suorituksessa merkki OK, kapulalle hyvin, nosto hyvin ja palautus hieman paremmalla vauhdilla ja suoraan eteen nätisti. Ihan OK noudot.

Eteenmeno maahanmenoja eli kaukana käskytystä. Ihan jees. Pari kertaa kyynärpäät aavistuksen irti maasta, palkkana pallo.

En tainnut tehdä muuta…oho. Tai sitten menee jo päivät sekaisin päässä.

DEMI

Aloitti paikallaistumisella sillä aikaa kun rakensin ruudun. Istui ihan OK, palkka jalkojen välissä.

Ruutu. Palkka siis ruudussa ja sillä tavalla vietynä, että koira näki viennin. Vauhdilla ruutuun! Joka kerta J D on vaan niin palikka, että hienot uudet menetelmät ei toimi sen pikku päässä…rakennetaan nyt sitten ruutumotivaatiota tällä tavalla hetki.

Luoksetulon pysäytykset. Eka maahanmeno läpijuoksuksi! Ei edes meinannut pysähtyä, mutta keksin kotiin ajaessani syyksi sen, että minulla oli kädessä toinen pallo, jonka Demi luultavasti näki ja oletti, että nyt leikitään ”heitellään palloa kahteen suuntaan” leikkiä. Seuraavaan käskyyn otin vahvan lisäkäskyn mukaan ja suoritus oli parempi. Yhden maahanmenon D teki tosi hyvin. Seisomiset hieman sinne päin.

Tunnarin nostelua. Läheltä nosto sujuu hyvin. Heti kun kapula liikkuu maassa tai on liian kaukana, suu alkaa käydä. Minun täytyy jaksaa joka kerta viedä kapula perille saakka sen sijasta, että heitän sen nostettavaksi. Otimme muutaman kerran myös siten, että Ninni vei kapulan. Matkaa oli ehkä liikaa, koska singeri surisi…mutta läheltä nosto on jo nätti ja nyt pitää vaan jaksaa ja jaksaa ja jaksaa.

ONNI

Haki palloa ja teki pari maahanmenoa. Ja jallitti mua pallon kanssa…