Simonkadun kentällä Ninan, Samyn ja Snörren kanssa. Ilma sateinen ja lämpöä noin viisi astetta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Ensin otin seuraamista, jossa jouduin jo alussa konahtamaan piippauksesta. Otin ensin suoraa pätkää, joka päätyi aika lähelle kenttää reunustavaa aitaa ja Roni alkoi himmailemaan siihen tyyliin, ettei hän ainakaan tuota aitaa päin kävele. No teoriassahan Ronin pitäisi kävellä juuri sinne minne ohjaaja haluaa, joten reenasimme sitten jonkin aikaa aitaa päin kävelyä. Kohtuullisella menestyksellä. Sen jälkeen otimme täyskäännöksiä ja ne menivät edelleen huonosti. R on vain yksinkertaisesti liian edessä. Vasemmalle käännöksetkin olivat löysiä ja huonoja.

 

Seuraavaksi otettiin liikkeestä istumista. Ja nyt tultiin sitten Ronin elämän aikana ensimmäisen kerran siihen pisteeseen, että minulta meinasi mennä hermo kentällä. R ei suostunut istumaan, ei sitten, ei millään. Ninalla oli naksu sitä varten, että hän naksauttaa sillä hetkellä kun Roni istuu…no Roni ei istunut vaan jäi seisomaan joka kerta!!!!! Ja tähän saakka liikevarmuus on ollut lähes 100% :-(  En tiedä mikä mättää. Siinä sitten hermostuin koko ajan enemmän, kun piski ei suostunut istumaan ja kokeilin läpi kaikki nätit ja vähemmän nätit tavat korjata ongelmaa. Kas kummaa ei onnistunut…onneksi tajusin viedä koiran autoon ennen kuin tein lopullisia ja korjaamattomia mokia (toivottavasti).

 

EI HYVÄ!!! Joko koiralla on jokin fyysinen vika tai sitten se kosketuskäsi idea oli maailman PAS…N idea ikinä.

Otin istumista uudestaan kotona pienen dissauksen jälkeen (En ollut näkevinäni koko koiraa muutamaan tuntiin) ja nyt suoritukset olivat upeita…eli kosketuskäsi on luultavasti ollut todella todella typerä yritelmä korjata huonosti tehtyjä perusteita. Ehkä sitten seuraavan pennun kanssa osaan olla viisaampi…eli en.

 

Iltaruualla istuminen ihan jees.

 

DEMI

 

Alkuun otin paikalla istumisen kun vein kosketusalustan ruutuun. Ekalla yrityksellä D valui maahan (ei yllättänyt yhtään) toisen yrityksen tein niin, että laitoin makupalan jalkojen väliin. Nyt pysyi ylhäällä.

 

Ruutuun innolla ja nopeasti useamman kerran, sekä vapaasti lähettäen, että sivulta. Ihan OK!

 

Sivulletuloa monelta etäisyydeltä ja aina oikein!!! Hyvä hyvä!

 

Luoksetulon maahanmenoa taaksepalkalla ja näytti toimivan aika asiallisesti!!! D pysähtyi suht nopeasti ja oli ihan tyytyväisen näköinen :-) Ei näyttänyt siltä, että sitä on mätetty tunti nokkaan, kun käskin sen pysähtyä…jatkan taaksepalkkaa!!!

 

Iltaruualla seuraamisen peruutusta, meni ihan hyvin.

 

ONNI

Haki pari palloa.

Iltaruualla sivulletulo ja täyskäännös, ok.