VIKSU<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         Raviradan lenkki, normisti taas luoksetuloja autoon menemistä jne. OK

-         Pentu luokkaan mukaan ja siellä tänään lähinnä täystuhon yrittämistä…kaikki olisi pitänyt päästä repimään…

-         Lopuksi leikin V:n kanssa pallolla ja piruuttaan sanoin kesken leikin "down" ja maahanhan se meni J Pari kertaa meni OK pallopalkalla ja sen jälkeen alkoi jo tarjoamaan haukkumista, josta en päässyt eroon. Lopetin palloilun. Pitää tehdä vielä tuota perustekniikkaa

-         Perustekniikkaa maahanmenoon tein himassa lisää naksulla ja namilla. Tällä kertaa käskytin maahan juoksusta ja vauhdikkaasta leikistä è nopeammat ja innokkaammat suoritukset ilman haukkumista, jospa se tuosta lähtisi.

-         Maahanmenoa myös perusasennosta eli istumisesta, yllättävän hyvin hoksasi mennä istumasta maahan, vaikkei sitä ole tehty lainkaan (lukee ajatuksia…tai sitten tuo maahanmeno on vain niin vahva)

-         Istumisia naksulla ja namilla, otin tähänkin hieman vauhtia lisää, muuttuu hauskemmaksi koiran mielestä.

-         Sivulletuloja samalla kaavalla ja nekin alkoivat sujumaan paremmin (nopeammin), tarjosi muutaman kerran jo oikein napakkaa sivulle tuloa J

-         Kosketusalustalle mennään jo parin metrin päähän J

-         Jälki nurmikolle, noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />30 metriä, broileripullat. Poikittamisen syy selvisi, otin käyttöön pitkän liinan jäljelle ja V käänsi peffaansa pois liinan alta kun liina tuli vain toisen etujalan ali. Kun laitoin liinan mahan alta (siis myös takajalkojen välistä) poikitus loppui saman tien. Herkkis!!! Liina jonkin verran kai kiusasi takajalkojen välissä kun pari kertaa piti istahtaa jäljelle, jatkoi kuitenkin itsenäisesti matkaa. Ei vaikuttanut kovinkaan nälkäiseltä, meni kuitenkin ihan OK

-         Risujahtausta eli saaliinkasvatusta, tämä menee jo hyvällä draivilla, neiti on nokallaan vähän väliä kun tulee kiire kepin perään.

-         Kaupunkikävely meni alkuun ihan normaalisti ja hyvin, puolessa välissä alkoi joku jännittämään ja Viksu oli aika epävarma. Istuttiin sitten siinä vähän aikaa ja sen jälkeen taas mentiin häntä pystyssä kohti uusia seikkailuja. Pitänee käydä kaupungilla PALJON.

-         Illalla "pimeää huonetta" eli oikeasti vain pelattiin piilosta Pipan ja Viksun kanssa pimeässä varastossa, V oli ihan näpsä, ei välitä pimeästä.

 

RONI

 

-         Seuraamista, joka meni sika huonosti. Kontaktin kanssa vaikeuksia, jouduin huomauttamaan useampaan kertaan! Ehkä Ronia häiritsi se, että tehtiin vain etupihalla, ei ehkä osannut orientoitua aiheeseen heti alkuun

-         Perusasennosta maahanmenoja, eka hidas, loput ihan asiallisia, siinä ja hilkulla jääkö kynärpäät ylös.

-         Kaukoja, nami takana ja mina vain noin metrin päässä. hienot asennon vaihdot joka kerta, ei liikkunut ja liikkeet nopeita.

-         Luoksetulo pysäytyksillä, ja isoilla avuilla. Meni ihan hyvin. Paitsi, että kun kävelin poispäin kuului PIIIPPIIPPI! Siitä huomautus, jonka jälkeen hiljaa.

-         Lopuksi taistelua ja leikkimistä, Roni onnessaan kun pääsi päättömästi riehumaan.

-         Ronin kanssa lähinnä terapiaa,kun pentukin pääsee. Tavoitteet tällä hetkellä aika olemattomat