<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

PE 26.10

 

-         Aamulla Viksu oli luokassa puuhailemassa / sosiaalistumassa ja lopuksi otettiin pieni saalisleikkikoulu liukkaalla lattialla.

-         Iltapäivällä Viksu reenasi maahanmenoa. Käsky menee hyvin perille liikkeestä, paikaltaan ja pysähtyen. Pentu voi olla edessä, sivulla tai takana ja menee hienosti maahan J

-         Istumista samaan tapaan kuin aikaisemmin. Istumistyyli on hieman huono, pentu istuu taaksepäin, pitää konsultoida Pipaa siitä miten saan sen istumaan napakasti eteenpäin.

-         Sivulletuloa, jossa loppu alkaa olla jo omituinen ”hypähtävä läjähdys”. Paikka on suht oikea ja asento aikalailla kunnossa, lopun pompahdus pitää ottaa jatkossa huomioon.

-         Kosketusalustaa lisää, takaisin palaamiseen pitäisi saada jo lisää vauhtia, koetan tehdä namista saaliin…

-         Rättileikkiä, jossa jo murinaa ja napakkaakin taistelua J

-         Päivällä Ronin ja Onnin kanssa pihalla opettelemassa taisteluleikin ja frisbeen ihanuuksia, jahtausvimma ainakin on kova ja ÄÄNTÄ lähtee. Neiti on kova haukkumaan *huokaus*

-         Iltapäivällä vielä kaupunkikävely, josta taas alkuosa oikein hyvä ja lopussa alkoi jännittämään, en keksinyt syytä miksi. Jatkamme harjoituksia siis ahkerasti.