TI 30.10.07<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         Aamulla raviradalla ja taas luoksetuloja, hyvällä menestyksellä

-         Jälki nurmikolle n.50 metriä. Ympärillä runsaasti häiriötä mm. koirahäkki, jossa haukkuvia koiria ja Roni huutamassa omassa häkissään toisella puolella pihaa. Viksua häiritsi suunnattomasti haukkuvat koirat ja jälkeen keskittyminen oli ajoittain hyvin vaikeaa. Neiti kuitenkin onneksi aloitti joka kerta itsenäisesti etenemisen ja loppu <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />20 metriä mentiin tasaisesti (oltiin ilm. tultu tarpeeksi kauas vieraista koirista). Nenä kävi työskennellessä hyvin ja namit löytyivät ilman ongelmia. Tällä kertaa jäljellä broileripullaa, jottei näkyvyys olisi niin suuri.

-         Maahanmenoja etupihalla eli ulkoreeniä. Alkuun vaikeuksia maahanmenon kanssa, V ei olisi halunnut mennä maahan märälle asfaltille. Nurmikolle meni maahan ihan OK ja lopussa homma alkoi sujua jo ihan hyvin.

-         Muutama istuminen ulkona

-         Sivulletuloja, jotka menivät hyvin, käännökset jo ihan napakoita ja paikka yhtä kertaa lukuun ottamatta oikea (siis ei liian edessä tai takana, sivuseilausta vielä jonkin verran)

-         Leikkimistä ulkona, OK.

-         Eläinlääkärikeikka eli rokotukset. Lääkärissä oli meitä ennen sammari Peetu, joka oli Viksun mielestä aivan KAMALA. Tyttö ei päässyt yli järkytyksestä, pitäisi päästä leikkimään vieraiden koirien kanssa, mutta täällä riehuu se hemmetin kennelyskä ja ei viitsisi tieten tahtoen kiusata kohtaloaan…Eläinlääkäriin suhtautui hyvin ja rokotusta ei tainnut juuri huomata.

-         Iltapäivällä sosiaalistumista luokassa, pientä leikkiä ja oleskelua (siankorvaa…) Täälläkin pari ihmeellistä puhinaa, taitaa olla joku ”kausi” tänään päällä…

-         Illalla istumista siten, että peffa tulee eteenpäin. Kysyin Pipalta ja neuvona niinkin monimutkainen ohje kun ”vedä namilla koira eteenpäin” DAA. No tein näin, ensin ei meinannut sujua, mutta kun laitoin käden peffan päälle avuksi, niin neiti alkoi vetää takamuksen alleen. Ja kohta teki sitä jo hyvin. Otin samalla muutamia eteenistumisia, koska nyt koira istuu eteenpäin ja näin ollen on toivoa saada se lähelle eteen J Houkuttelin Viksun lähelle pitämällä namia jalkojen välissä ja V tulee hyvin ihan kiinni jalkoihin, syö ilman ongelmia pää mun haarojen välissä (ei siis väistä läheistä kontaktia). Luultavasti ei ole ongelma tälle koiralle. Ihanaa, että sain tuota istumista fiksattua!

-         jatkettiin autoon meno- ja tuloharjoituksia, ovilla odotteluja, ruokakupilla istumisia jne, kaikki OK.

 

RONI

 

-         Reenasi tokoa ja otettiin sivulletuloja eri kulmista. Paikka on suht ok, osa sivulletuloista tulee väkisin loikalla ja osa puolestaan on hitaita.

-         Muutamia maahanmenoja sekä sivulta, kävelystä että juoksusta. Olivat yllättävän napakoita Roniksi

-         Istumisia, jotka taas sen viimeisen 5cm hitaita.

-         Muutamia eteenistumisia

-         ja viimeiseksi eteenmenon maahanmeno, eli huijausheitto ja käsky ennen kääntymistä OK.

-         Paikallaolo sillä aikaa kun Viksu reenasi, oli OK.