TO 1.11.2007<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         Aamulla Viksu ilmoitti vienolla vikinällä makuuhuoneen ovella haluavansa ulos asioilleen, hyvä pentu!!! Loistavaa jos V oppii saman kun Onni ja Roni, eli asioille pääsee ulos kun pyytää è ei tarvitse kärvistellä jalat ristissä tai tehdä ripulia tms. sisälle. Koirani eivät koskaan ole käyttäneet ulospyytämistä pompotteluun tms. vaan ovat halunneet ulos vain asioilleen. Joten tämä siis on mielestäni erittäin toivottavaa käytöstä.

-         Luoksetuloja lenkillä kuten aina

-         Aamuruuan yhteydessä hieman sivulletuloja ja kosketusalustaa. Meinasin hyödyntää nappuloita palkkana, mutta V sylki ne pois suustaan ja katsoi, että missä ihmeessä ne mun OIKEAT palkat on. Broiskupullilla homma alkoi taas luistaa. Otettiin sivulletuloa / oikeaa perusasentopaikkaa muutamia kertoja askeleilla eteenpäin ja 90 asteen käännöksellä oikealle. Meni ihan OK. Lopussa on vaan edelleen se pomppu…Kosketusalusta on jo hyvin hanskassa J

-         Viksu oli luokassa mukana hengaamassa.

-         Jälki lähipellon lohkolle. Pituutta noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />50 metriä, nami edelleen joka askeleella. Tällä kertaa ympäristö rauhallisempi. V jäljesti huomattavasti paremmin, pari kertaa pää nousi ylös siksi aikaa kun neiti söi "jättimäisiä" namipaloja, muuten tarkkaa ja hyvää työtä. Voin tulla jo reilusti pennun takana ja mitään ryösäämistä ei tapahdu.

-         Kaupunkikävelyllä Pihlan kanssa, Viksu oli ihan rentona ja tyytyväisenä koko matkan.

 

RONI

 

-         Aamupalalla naksulla oikeaa perusasentoa + maahanmenoja + seisomisia. Menivät mainiosti (siis sisällä ja koira oli hyvin nälkäinen…olisi mukavaa, jos R toimisi aina tuolla tavalla…)