PE 2.11.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         Viksun kanssa tänään naksuilua pihalla. Maahanmenoissa edelleen pieniä hahmotusongelmia alkuun, mutta pian jo OK.

-         Istumiset OK, tosin edelleen isoilla avuilla. Eteen istumiset OK, tulevat lähelle ja pentu viihtyy hyvin jalkojen välissä.

-         Sivulletuloja, paikka vähemmän hallussa kuin sisällä, kuten olettaa saattoi.

-         Otettiin uutena mukaan seisomisen aloittelua ja pentu on kyllä uskomaton. Se näytti tajuavan tuonkin saman tien…peruutin koiran edellä ja kädellä pysäytin sen (nami pysäytyskädessä vielä) ja nopeasti neiti sen hoksasi ja pysähtyi kuin seinään joka kerta, kun käsi tuli eteen ja vielä pysyikin paikallaan ihan asiallisesti…

-         Leikkimistä loppuun pallolla, sekä repimistä että heittelyä. Pentu repii jo hyvin ja murinaakin kuuluu, vauhti kiihtyy hyvin, kun koetan estää sitä pääsemästä pallon naruun kiinni. Heitetyn pallon perään lähtee hyvin ja tuo pallon oikein kivasti takaisin lähelle. Ei välttämättä ihan syliin saakka joka kerta, mutta pienellä houkuttelulla pallon saa takaisin.

-         Tänään ensimmäinen kerta kun Viksu oli oikeasti tottelematon. Viksu löysi ihanasti mädäntyneen hiiren raadon ja siitä luopuminen olikin sitten tahtojen taistelu…pentu juoksi karkuun ja olisi halunnut (tietenkin) säilyttää arteensa, mikä ei ollut olemassa oleva vaihtoehto. Sain raadon lopulta tippumaan suusta karjaisemalla verta hyytävästi, mutta tilanne ei ollut ihan loppuun asti suunniteltu taikka millään muotoa hallittu…toivottavasti tuosta ei kasva mitään raadonsyöjää. V palautui karjaisusta yllättävän nopeasti, ei edes muistanut sitä kun kutsuin sen heti uudestaan luokse. Onneksi.