<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

-         tottiksen osalta puuhailtu pihalla, sisällä, kentällä ja hallilla. Häiriöinä ollut koiria ja ihmisiä, ei juuri vaikutusta V:n keskittymiseen.

-         Edelleen olemme tehneet sivulletuloja, joista jo muutamia askeleita seuraamista. Paikka pysyy aikas lailla hyvin ja asentokin on suora.

-         Maahanmenoja tehty eri paikoissa ja eri asennoissa ohjaajaan nähden

-         Eteenistumisia, joissa tarvitaan vielä ISO apu

-         Kaukojen maahan – seisoa siten, että takakäpit pysyvät paikallaan eli hissinä

-         pientä paikallaolon alkua, menee hyvin, penska jaksaa odottaa tosi kauniisti lupaa lähteä

-         luoksetulot villejä ja vapaita + vauhdikaita J Palkka tulee aina joko kiehnäyksenä tai makupalana.

 

-         Ampuruudussa on ammuttu nyt kerran ja neiti ei edes näyttänyt kuulevan laukausta J ruokailu jatkui taukoamatta ja edes nokka ei noussut maasta ylös. Muiden reaktioita en kerinnyt katsomaan, mutta ei ainakaan mitään isoa Ronilta

 

 

-         Jälkeä päästiin tekemään Haminassa, tein jäljen ensimmäistä kertaa metsäpohjalle (muurahaisvaara ohi…), pohjan vaihdoksella ei ollut mitään vaikutusta. neidillä oli kova kiire jäljelle heti, kun se sai liinan peräänsä. Kiskominen oli jo aika lupaavaa J Alkujälki meinasi mennä kauhomiseksi, mutta työskentely tarkentui loppua kohden jo hyvin.

 

-         Hakuharjoituksissakin käväistiin Haminassa J Neiti söi ensin hieman herkkuja keskilinjalla, ei meinannut millään malttaa pysyä mokken luona syömässä (ei ole ahne ja varmaankin vetää hieman painetta vieraasta ihmisestä). Läksimme sitten ottamaan maalimiestä ylös tullen avulla. Viksu reagoi hajuun siihen törmätessään, mutta ei vielä osannut (tietenkään) yhdistää sitä siihen, että pitäisi mennä maalimiehen luo. Menimme lähemmäs ja muutaman tarkistusloikan jälkeen Viksu meni maalimiehelle ja kiipeli ihan tyytyväisenä Ninnin päällä J Seuraavan maalimiehen kohdalla V ehkä tajusi hajusta jo hieman enemmän ja meni hyvällä vauhdilla maalimiehen luo syömään, häntä hakkaa kyljestä kylkeen ja neiti menee maha maata viistäen…kyllä siitä ehkä hakukoiran saa, varsinkin jos rullakoiraa havittelee ;-)

 

 

-         Esineruutua otettiin kanssa Haminassa. Tein ruudun ja laitoin sinne neljää omaa esinettä. Lähdin Viksun kanssa ruutuun ja kuljeskelin tuulen alta kohti esineitä. Ensimmäisen esineen luo V meni noin viiden metrin päästä ja haistoi sitä, vilkaisi minua ja oli lähdössä jatkamaan matkaa. Kehaisin koiraa ja menin lelun luo, leikimme lelulla hetken verran, toistelin jo ”lelu” sanaa ja sen jälkeen jatkoimme matkaa. Seuraavasta lelusta V otti hajun noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />20 metrin päästä ja meni hienosti siksakaten hajussa lelulle, otti lelun suuhun ja tuli täysiä mun luo…tiedän USKOMATONTA!!! Hieno sessu J. Kolmas lelu oli pallo, jonka luo V taas meni hyvin hajusta, katsoi mua ja kehusta otti pallon suuhun ja tuli luo. Neljäs oli tunnistusnoutokapula, jonka V nappasi suuhun, juoksi kunniakierrokset ja tuli luo vaihtamaan kapulan herkkuun. Pentu reagoi hajuihin hyvin, otti tavarat suuhun ja palautuskin sujuu jo jollakin tavalla. Toki tavarat pitää vielä kalastaa ja vaihtaa, mutta suunta on oikea J. Hauskaa oli. Toivottavasti keritään vielä ottamaan lisää harjoituksia ennen kun palataan talviseen Kannukseen.

-