13.12.2007

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         menneitä taas…

-         Kannuksessa jälki, nurmikolle, kaksi suht’ pyöreää kulmaa, tuuli vaihtui puolivälissä myötätuulesta vastatuuleksi. Alku häseltämistä, oli taas kiire jäljelle. V vihelti useamman namin yli kunnes keskittyi jäljestämään. Pari kertaa piti taas katsella taivaalle, vaikka into oli muka kova. Kulmat V suoritti hyvin ilman ongelmia, vauhti alun jälkeen oikein asiallinen.

-         Tokossa sivulletuloja (aina vaan), muutamia maahanmenoja ja eteen istumsia jne. Lähinnä on vain oltu ja puuhasteltu, kiire töissä ja P:n kanssa.

-         Lenkkiluoksetuloissa alan vaihtamaan namia leikkipalkkaan, toimii luultavasti vielä paremmin.

-         Viksulta irtosi tänään viimeinen kulmahammas (kaikki irtosivat kahden päivän kuluessa). Nyt voidaan taas alkaa revitellä J

-         Yleinen käsittely ja hoitotoimenpiteet sujuvat nykyään mallikelpoisesti. Ovilla odotetaan tosi hienosti, samoin autosta poistulemista. Ovat ns. hallinnassa ;-) Autoilu edelleen kivaa ja helppoa, Haminan reissukin meni ilman mitään mutinoita ja matkaa oli sentään 490km.

-         Sisäsiisteys on melko hyvin hallussa ja pentu osaa käyttää hyödykseen sitä, että pyytämällä pääsee ulos.

-         Jonkin verran puhinaa ja vahtimista on ilmennyt, olen kieltänyt sen tiukasti ja heti toiminnan loputtua ja kontaktin jälkeen olen kehunut koiran hyvin. Katsotaan mihin tuo kehittyy.

-         Pari kaupunkilenkkiä ja luokassa oleilua. Yhtenä päivänä luokassa kaverina kaksi pentua, jotka olivat ensin hirvityksen kauhistuksia, mutta aika nopeasti homma muuttui hauskaksi. Vieraat koirat ovat jänskiä, onneksi V ei näytä piittaavan koirista silloin kun se on hommissa.

-         Vkonloppuna on tarkoitus päästä reenaamaan kunnolla ja sisälle halliin.

-