<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

1537081.jpg

 

 

Olimme Vierumäellä tapaamassa Hikkaa, Volttia, Sireä, Tinkaa ja Lucaa perheineen. Päivä oli erittäin mukava ihanan ilman ja hyvin toimivien koirien ansiosta. Ja olihan sitä ihan kiva tavata niitä koirien ulkoiluttajiakin J

 

Viksu kävi pikaisesti tottiskentällä:

 

Seuraamista hieman, pientä vääntöä vasemmalle havaittavissa. Käännöksiä paikalla, ihan OK.

 

Maahanmenoja muutamia ihan pelkästään vauhdista käskyttämällä, ihan OK.

 

Seisomista muutamia kertoja, edelleen löysiä…

 

Luoksepäästävyys vieraalla ihmisellä. Kesti melko hyvin paikallaan, purki tilanteen aina yrittämällä saada namia kädestä hampaan katsojan mentyä ohi.

 

Pari kertaa noutokisaa. Ekalla kerralla tiputti pari kertaa palautuksessa, menovauhti hyvä, takaisin olisi voinut tulla vauhdikkaamminkin. Toisella kerralla parempi palautus ja ehkä aavistuksen nopeampi palautus.

 

Leikkiä jonkin verran, ohjaaja viskeli palloa ja patukkaa IHAN miten sattuu…hyvä tulee, jos sihti on noin pahasti kadonnut, koira ei ikinä saa palkkaa oikeaan paikkaan jne…

 

RONI

 

Hituisen tottista, aloitin nameilla, jotka eivät juurikaan motivoineet koiraa…vaihdoin patukkaan vaikka jalka onkin kipeä edelleen…ja sen jälkeen työnteko taas maittoi hieman paremmin. Hieman tahmeaa suorittamista kaikessa, mutta ihmekkös tuo niin pitkä tauon jälkeen. Ja ilmeisesti R on turtunut namipalkkaan, eikä uskonut patukan tulevan esiin, vaikka hän mitä tekisi. Muutamia haukahduksiakin kuultiin…

 

ESINEET

 

Viksu

Alue aika lailla oikean kokoinen, ehkä aavistuksen lyhyt syvyys suunnassa, joka koiralle oli neljä esinettä. Tuuli oli sivurajalta ruutuun päin ja ilma edelleen lämmin, aurinkoinen ja maasto kuiva. Esineet kaksi melko keskellä ja kaksi takakulmissa.

 

Viks juoksi taas kerran alueen ympäri kovalla vauhdilla ja alkoi vasta sen jälkeen töihin. Sen jälkeen esineet (vieraat) nousivat hyvin. Nostatin kaksi, toisen keskeltä ja toisen takanurkasta. V pysyi melko hyvin alueella, jonkin verran kävi ulkona ruudusta tuulen alapuolella. Palautus nopea ja melko vähällä houkuttelulla minulle saakka. Ihan hyvä ruutu.

 

Roni

 

Roni lähti hyvin hommiin ja ei näyttänyt juoksevan nenänsä yli tällä kertaa. Selvästi kuitenkin huomasi, että kahden kuukauden lepo on syönyt äijän kuntoa aika lailla. Vauhti hiipui melko pian. Kolme esinettä nostettiin ja pari kertaa piti käydä tuijottelemassa minua silmiin, jos olisin vaikka antanut hieman vinkkiä…R lähti kuitenkin hyvin käskyllä takaisin hommiin, palautukset ok.  

 

 Lisää KUVIA