<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

All too long from the last blog update!!! So much has happened and we have been training pretty well actually J

Biggest news is that now Viksu has a herding coach, Anna Rokka who shall take her thru STD-titles (Viksu's "mom" was so extremely good in herding that she would have made the dog all too perfect…as you can see here. Uh huh. Poor dog)

 

2003284.jpg

 

Otherwise we have been doing:

1.tracking, which is going very well at this point, very nice low nose and good article motivation.

2. lost particle search, which is going quite badly at the moment, lots of useless running in the area

3. search, where we still have job to do in bringsell part

4. obedience, where we should have more clear goals. I have a bad habit to stuck in the stuff we know already and now it would be time to move on…The parts we know are quite good.

5. Agility :-) Or actually we have been training only contacts on our own homeyard and now we have found trainers who are willing to coach us thru the beginning in this noble sport :-)

 

I am still more than happy with my little gal, everyday I wonder how on earth I have gotten this wonderful creature into my house J She is so much joy all the time. There are some resent shots of Roni and Viksu playing. Thank you Ninni!

2003289.jpg

 

Suomeksi lisähöpinää…Kuvat by Ninni Koso, Ronin pääshotti Heljä Kämäräinen tänks taas molemmille!!!

 

RONI TÄYTTI 10-VUOTTA 5.10.2008!!!

 

2003332.jpg

 

Mun ihq miekkonen on muka jo ukkoiässä!!!

 

2003281.jpg

 

Nuups on viimeisen vuoden aikana vanhentunut aika kovasti, edelleen kyllä vauhtia piisaa, kuten täältä voi katsoa ja täältä. Ja viisaus sen kun vain lisääntyy, tuollainen vanha koira on kyllä jotain uskomatonta miten hyvin se osaa tulkita ohjaajaa ja olla ns. aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan jne.

 

2003282.jpg

 

2003283.jpg

 

Roni on aivan rakastunut Erkkiin. Erkin mekaaninen itkuhälytin onkin ollut käytössä vain reeneissä, jossa Roni on lukittuna autoon, eikä pääse ilmoittamaan, että Aurinko on hereillä. :-) Ronin kisaura on haudattu tottiksen äänen vuoksi, en uskalla lähteä viralliseen tilanteeseen häiritsemään muiden suoritusta. Roni reenailee edelleen tottista, jälkeä, esineitä ja hyvin hyvin harvoin hieman hakuilmaisuja. Ja kyllähän se on aina niin, että "Yksi on aina ensimmäinen" ja

Roni on ehdottomasti se minun sielunkumppanini, joka on ollut niin monessa mukana ja jonka otsan kukkatuoksu on monen monen kertaa saanut asioita loksahtamaan oikeaan mittakaavaan ja omistajan rauhoittumaan ja miettimään elämän syvimpiä salaisuuksia.

 

Vikstiksis on kasvanut kovaa vauhtia (lähinnä pään sisältä, ulkokuori on vieläkin aika mitätön ja tällä hetkellä myös karvaton…). Paimennus menestys näyttää kasvattaneen neitokaisen itseluottamusta ja työintoa vielä aikaisemmasta, joten reenaaminen on aikasta mukavaa pääosan ajasta. Vikkerin kanssa pitäisi nyt vihdoin (moneskohan kerta) asettaa ne tavoitteet, jotta päästäisiin eteenpäin…Senhän voi tietenkin tehdä vaikka nyt heti! Elikkäs vuoden 2009 aikana:

 

Toukokuu: BH-koe ja TOKO alo1

Kesä – elokuu: STD-legejä, JK1 ja mahdollisesti TOKO avo1

Syyskuu – Joulukuu: STD-legejä, JK2, mahdollisesti HK1 ja TOKO voi1.

Kevät 2008 nuorten luokasta se H, pakko varmaankin tuppautua useampaan näytelmään ja toivotaan, että jossain on tarpeeksi sokea tuomari. Jos jollakulla on ideaa minne kannattaa viedä, mielellään kuullaan!!!

 

No nyt ne on siinä. Onneksi toukokuu on vielä NIIN kaukana ;-). Ja kohta se on käsillä…BH-koe on periaatteessa kasassa, paikallaoloa pitää vielä tehdä lisää (paljon), toko alo kasassa samoin (vielä pikku palasina, mutta kuitenkin…).