...tai hässääjäksi…

 

 

13. – 15.2. Training clinic (obedience and agility) with friends, we had a lot of fun and good tips for our trainings. Viksu did nice all weekend, she has some faults I have taught her, but she did all she could and I asked of her. She did not got tired during the loooong weekend, she was as excited on Sunday as she was on Friday, I LOVE THIS DOG :-).

 

AND I have started to handle Viksu in herding again :-) We went to Anna’s place today and I tried how we could do now, after Anna has done some basics with my Princess. And Viksu did very well!!! I was as bad as always, but now my dog knew what to do and we might even have some hope :-) We have decided to get a flock of sheep in the spring so that we can really start training. Let’s see what happens :-)

 

Ystävänpäivää juhlittiin parhaassa mahdollisessa seurassa eli koirakavereiden kanssa Kannuksessa :-) Tottistokoagi-leirillä oli mahtava fiilis, taitavia koiria ja loistavia kouluttajia :-) Kouluttajina olivat siis Pipa ja Juntot ja agilityssä Sari ja Marjo + Pipa ja Johanna. Miljoonat kiitokset kouluttajille ja kaikille osallistujille, koiraharrastuskin voi olla naurettavaa…heh heh hoh hoh hah hah haa. Unohtumaton-, uskomaton-, uskalias- ja unelma-leiri ;-)

 

Meidän saldo leiriltä oli, että agissa koira joutuu hyppykouluun (huono hyppytekniikka) ja kontaktiopetusta saatiin järkevöitettyä, tokossa ohjaajan pitäisi olla ”välillä” vähän vähemmän kahjo…(WHAT!!!?!, why??), noudon vauhdin nostamiseen / säilymiseen uudet vinkit, sivulletuloa jalat harallaan (DAA), jättävissä on vaan pakko käyttää apuohjaajaa, muuten omat kroppa-avut on liian isot. Tunnari aloitettiin ja meni ihan OK, ehkä siitä jotakin tulee…

 

Viksun paimennusuralla on taas uusia käänteitä. Ohjaajanvaihdos…eli käsi on taas takaisin kuvioissa (siis minä…). Onneksi Anna on saanut taottua jonkinlaista pohjaa V:lle ja se tietää jo mistä on kysymys. Nyt homma siis sujui jo minunkin kanssani, kun ei tarvinnut ottaa mun sähläyksestä enää niin paljon pulttia :-) V teki hienosti töitä, keskittyi mahtavasti, kuunteli käskyjä ja oli kaikin puolin hieno :-) Saanhan minä sen varmasti taas ryssittyä, mutta olipahan mukava fiilis, kun edes kerran saatiin homma luistamaan. Nyt vaan tarvitaan hieman lentävämpiä lampaita, että saadaan sitä elukoiden lukuakin reenattua. Annalle on tulossa uusia puskuja ja meillä on Ninnin kanssa hienot suunnitelmat ensi kesäksi, jotta saataisiin ihan omia päkiä lauma. Paimennus vie mennessään, nälkä kasvaa syödessä ja lammashan on erinomaista, varsinkin valkosipulin kanssa ;-)

 (kuva: Heljä Kämäräinen)

 

V kävi ihastelemassa myös Annan pikku vasikoita ja vielä ei ihan ”työskentelyä” nähty, mutta eipä tuo elukoita pelännytkään ja muutamia hienoja rauhallisia lähestymisiäkin saatiin aikaiseksi :-)

 

Viksun kanssa on otettu pari kertaa hakuilmaisuja, rullantuonti alkaa ehkä kohta olemaan kohillaan.

 

Roni Roobert on ihana oma itsensä, maailman viisain ja ärsyttävä äänisin koirakomistus. Roni on edelleen reenaillut niitä juttuja missä se on hyvä :-)

 

 

Muutamia kuvalinkkejä, kuvissa mukana myös INTRO; SIMO JA ANSA!!!:

 

Ninnin kuvia lumihuveista:

Heljän kuvia lumihuveista:

 

Ja mun omia kuvia lumihuveista:

 

(kuva: Heljä Kämäräinen)