Lauantaina reenasimme esineet ja hituisen tottista. Tarkoitus oli reenata hakua, mutta maastossa oli vielä melkein metri lunta, joten se jäi…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Esineet. Koira ilmeisesti huonovti valmisteltu tai sitten otti häiriötä ihmisistä ja uudesta paikasta. Laitoin ruutuun (joka oli noin polveen asti pehmeää nuoskalunta) ja koira toppasi saman tien ja alkoi nuuskia sen näköisenä, että kohta se pissaa. Karjaisin sille aika kovalla äänellä ja R napsahti jalan viereen. Uudella lähetyksellä (samasta paikasta toope kun olen) koira töksähti samaan kohtaan ja tuli takaisin sen näköisenä, että tuonne ei saa mennä… Vaihdoin paikkaa ja lähetin uudestaan, nyt koira eteni alueelle, mutta hitaasti. Toi esineen ja annoin jo tästä palkan. HUONO REENI.

Tottis. Otin hieman hlöryhmää ja seuraamista. Hieman vaikeuksia kontaktin kanssa, nuuski pari kertaa henkilöitä. Seisominen hlöryhmässä, meni hyvin.

DEMI

Tuli innoissaan ruudulle, haki hyvällä vauhdilla raskaasta hangesta huolimatta. Muutaman kerran taisi juosta aika läheltä esinettä, mutta toi hienosti kaksi lelua. Luovutuksissa toivomisen varaa, mutta katsojat oli niin lähellä, etten viitsinyt alkaa hieroa niitä è D paineistuu pahasti.

Tottis. Hlöryhmää ja seuraamista. D meni todi hyvin, eikä välittänyt hlöryhmästä lainkaan. Hieno suoritus.

ONNI

Kävi keräämässä jäljelle jääneitä esineitä aika huonolla menestyksellä. Kantoi lelun innoissaan ruokakupille J