-         Aamulla raviradalla muutamia luoksetuloja, pari kertaa jouduin kutsumaan kahteen kertaan ennen kuin neidin korvat aukesivat. Ronin pureminen on ilmeisesti niin hauskaa, että ei jouda kuuntelemaan ohjaajan vikinöitä kovin tarkkaan…

-         Jälki takapihan pelto / nurmipalstalle. Nameina nakkeja, pituutta noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />60 metriä, maa osittain lumessa. Viksu jäljesti niin ja näin, ruoka ei ollut tänään se juttu ja nameja piti taas SYÖDÄ vaikka ne oli mikroskooppisia. Neiti istuskeli pari kertaa ja katseli maisemia, vauhti oli lähellä nollaa…työskentely kuitenkin tarkkaa ja joka jälki mennään kantapäästä varpaaseen saakka. Jätin muutamia askeleita ilman nakkia ja tuo tuli selkeästi esille tuo koko jäljen tarkastaminen. Viksu ei enää kyllä tästä opi mitään uutta, pitää ruveta kehittämään jälki-intoa kepeillä tms. joko vielä tänä vuonna tai siten ensi keväänä. Asia mietintään.

-         Illalla ”reenit” etupihalla. Aloituksessa Viksu lähti luvatta moikkaamaan Pipaa ja Selmaa, ekalla kerralla tuli kutsusta hyvin pois, mutta karkasi uudestaan Selman luo ja sai huutia, mikä oli hyvä juttu, mitäs ei totellut.

-         Leikkimistä samaan aikaan kun Masu reenasi muutaman metrin päässä, no problemos. keskittyy hyvin leikkimiseen ja saalistamiseen, ote on onneton, mutta sillä ei ole onneksi niin suurta väliä ;-)

-         Muutamia Masun ”ohituksia” eli vein vain pentua namin kanssa toisen koiran ohi useampia kertoja, meni ihan OK, Pipaa piti ohi mennessä nuuskaista ja kaksi kertaa Viksu hätkähti Masua muuten OK.

-         Kiersimme maassa makaavaa Masua samalla tyylillä ja meni ihan OK.

-         Muutamia maahanmenoja, tällä kertaa asfaltti ei enää vaivannut neitiä ja homma meni ihan OK, paitsi niillä kerroilla kun Pihla päätti tulla hakemaan osansa nakeista samaan aikaan kun yritin käskyttää V:tä, V luonnollisesti väistää kohti tulevaa Pihlaa, joka on välillä hieman ”holtiton”.

-         Muutamia sivulletuloja ja sivulla olemista Masun vieressä. V meinasi ruveta kiertämään asentoa ulkokierteiseksi ja namista luopuminen oli hankalampaa kuin normaalisti, olisiko Masu aiheuttanut tilanteeseen hieman lisäpainetta…? Muuten ihan jees, pari vinoa asentoa joita piti korjailla.

-         Muutamia seisomisia käsipysäytyksellä, ihan OK jaksaa seistä, ei tarjoa istumista tai maahanmenoa ja pysähtyy hyvin.

-         Pipa meni muutaman kerran piiloon ja V ”lähetettiin” perään, pentu meni täysiä ja nautti löytämisestä täysin rinnoin.

-         Illalla kävimme vielä porukalla remmilenkillä, joka meni YLLÄTTÄVÄN hyvin. Viksu oppi nopeasti kummalla puolella rattaita on hänen paikkansa ja sen jälkeen homma menikin ihan OK. Olin varustautunut siihen, että hermo menee ekalla sadalla metrillä ja käännytään takaisin J