RONI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Roni pääsi illalla toteuttamaan itseään agi-reeneihin.

Lämmittelynä vedimme läpi pk-tottista, joka meni mainiosti. Roni oli todella hyvässä vireessä muutaman päivä lepotauon jälkeen ja suoritukset olivat nopeita ja tarkkoja lukuun ottamatta luoksetulon eteenistumista, joka jäi useamman kerran liian kauas. Otimme eteen istumista sitten tehokuurina ja alkoihan se sujua. Kutsuin koiraa luokse kaikista eri kulmista ja palkkasin vain suoran ja tiiviin istumisen. Ronilla ei yleensä ole ongelmaa tiiviyden kanssa, mutta ehkä useat vauhdin nostatus ja pallolle vapautusharkat ovat nyt tehneet tehtävänsä ja pitää taas palata taaksepäin…suo siellä vetelä täällä.

Maahanmenot ja seisomiset hyviä!! Istumiset hitaita, mutta liikevarmoja.

Otin myös eteenlähetyksen maahanmenoja ja nekin menivät oikein hyvin. Tosin matka ei ollut kovin pitkä, kun käytössä oli vain puolikas maneesi, mutta R tippui joka kerta hienosti 1. käskyllä maahan (pari kertaa peffa jäi hituisen ylös), palkkasin pallokopilla.

Seuraamisessa juoksua (paljon), meni kohtuullisesti, meinasi hieman pomppia. Pysähdyksiä, OK. Täyskäännöksiä vasemmalle ja ne menivät ERINOMAISESTI J R kerkisi hyvin takaisin omalle paikalleen (joka siis on edelleen liian edessä, mutta anyway).

AGILITY

Alkuun teimme ohjausharjoitusta, jossa siis oli tarkoitus ohjata koiraa ikään kuin agilityssä konsanaan…vedin bravuurit, ihme, ettei Seppo heittänyt minua seinään. Mutta ehkä osasin kerran tehdä valssin oikein…tai sitten en, mutta Seppo oli kiltti. Hauska harjoitus, minulle tuli kotiläksyksi juosta ohjausharjoituksia yksin ilman koiraa, siitä voi kai päätellä miten hyvin se minun osaltani meni. R kyllä on hyvin ohjattavissa, mutta valitettavasti minä osaan ohjata sitä hienosti vikaan.

Toisena harjoituksena oli rata, jossa taas muutama valssin paikka, jotka meni kuten arvata saattaa. Kontaktit kuitenkin menivät yllättävän hyvin, vaikka radalla oli sekä keinu, puomi, että A.

Itse otin putkeen sisäänlähetystä, johon muka keksin hienoja ohjauksia…ainakin osa niistä meni hienosti J