LA 27.10<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         Jälki pellolle (ja TAAS vastatuuleen…olen näköjään pahasti kangistunut kaavoihin, tein jäljen siihen suuntaan mihin aina ennenkin ajattelematta asiaa sen enempää ja sen jälkeen laiskana ajattelin, että ai kai se haittaa, ihan kun en olisi tiennyt..). Jäljen pituus n 35 metriä. Tuuli siis toi seuraavien namien tuoksun liian vahvana ja useampi nami jäi matkalta syömättä, koetin hidastaa vauhtia ja se tietenkin häiritsi pentua ja jälki meni hieman sähellyksen puolelle. Pääsimme kuitenkin kunnialla loppuun ja välissä oli oikein kauniitakin pätkiä.

-         Kokkolassa kaupunkikävelyllä Prisman pihalla, kaikki OK J Neiti oli oikein reipas.

-         Iltapäivällä pieni maahan-istu-sivulle-kosketusalusta-reeni. Kosketusalustalta pari kertaa hieman paremmalla vauhdilla takaisin. Hyvin meni. Nyt pitäisi kohta taas keksiä jotakin "uutta", ettei urauduta. Ehkä voitaisiin ruveta reenaamaan seisomista.

-         Peruselämää, autosta ja ovesta luvalla tulemista, luoksetuloa jne. peruskamaa. Nyt ensimmäistä kertaa jäänyt pari kertaa miettimään, että jaksankohan mennä luokse vai jäänkö pihalle leikkimään. Pitää keksiä parempi vetonaula, ehkä leikkipalkka luoksetulosta…