Tein iltaruualle esineruudun kaikille kolmelle. Ruutu oli pellolla, koko noin 30 x 50 metriä. Ronilla ja Demillä oli neljä esinettä, Onnilla kaksi. Palkkana kaikilla iltaruoka ja välipalkkoina broileripullia

RONI

Hyvä keskittyminen alkuun ja hirmu innolla ruutuun. Otti lähiesineen lennossa, palautti hienosti. Samoin kaikki seuraavat kolme esinettä. R siis toi neljä kpl esineitä. Todella tarkkaa työtä, ei yhtään esineen ohi menoa, vauhtia ÄLYTTÖMÄSTI, silti nenä auki :-) Aikaa meni välipalkkoineen 2,07 minuuttia, :-)

Roni jäi paikallaoloon ruudun viereen Demin työskentelyn ajaksi. Meinasi varastaa ruutuun ekalla Demin lähetyskerralla, muuten jees.

R sai hakea vielä Demin neljännen esineen kun D oli vapautettu syömään. Vauhti paljon hitaampi kuin ennen ruokaa, mutta silti hyvää työskentelyä kaikki tyynni!

DEMI

Hyvää työskentelyä, niin kuin yleensäkin Demillä esineissä. Otti lähiesineen tosi hyvin. Muutama tyhjä lenkki ruudun keskellä (jossa tyhjää) ja sen jälkeen kahdella lähetyksellä loput kaksi esinettä. En tuotattanut kolmatta. Luovutuksissa pientä hosumista ja korjailua. Aikaa meni 2.45 minuuttia.

ONNI

Teki myös valmiin ruudun, jossa oli kaksi esinettä. Otti ekan aika hyvin ja toikin sen melkein perille asti :-) Otin Onnin vielä hallintaan ja laitoin toiselle esineelle (onni on tavallisesti hakenut vain yhden). O meinasi varastaa ruokakupille mutta tiukalla EI:llä palasi ruutuun ja haki lompakon ja vei sen ruokakupille...ajatteli varmaan, että sillä tavalla saa varmemmin sapuskaa...ihan ok.

DEMI

Otti kaukoja pariin otteeseen tänään, lähinnä maasta seisomaan nousuja. Kaksi kertaa teisn koko sarjan. Itse olin koko ajan aivan edessä. Matkaa pitäisi alkaa kasvattaamaan....koskahan se tapahtuu?!