<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

RONI

Seuraamista, levoton alussa, ynähdyksiä. Seurautin aika pitkään kaikkia askellajeja, käännöksiä ja pysähdyksiä Erikoishuomio vasemmassa täyskäännöksessä, joka pienellä ääniavulla ja askelluksella. Pari hyvääkin suoritusta. Pientä keskittymisen herpaantumista alussa kun olin tyytymätön ynähtelyyn. Juoksupätkät meni tosi hyvin, vain pientä pomppimista alussa, muuten tasaista ravia vieressä!!! Palkka namilla suoraan suuhun.

Istumista kosketuskepin avulla ja muutamia tosi hienoja suorituksia, jouduin nyt itse katsotaan taaksepäin, kun olin itsekseni reenaamassa, ei siis myöskään naksua, mutta palkka heittämällä suoraan suuhun ja sanallinen kehu ennen sitä. Toistoja noin viisitoista kertaa.

Maahanmenoja makupalalla kävellen ja juosten, meni ihan OK. Pari kaksivaiheista ja hidasta.  Viimeisestä luoksetulo, joka oli hituisen hidas (koira odotteli tokopysäytyksiä) ja R jäin noin 5cm liian kauas, korjasin uudella käskyllä, tuli tiiviisti.

Kaksi seisomista ja heti palkka, meni hyvin.

Merkille kahdesti, toinen parempi kuin eka. Meni nyt normaalisti merkin taakse ja nätit stopit. Laukalla molemmilla kerroilla. Toiselta merkiltä ruutuun, hyvä ruutu vaikka lähti ensin vähän vinoon. Otin ruudun vielä pari kertaa ilman merkkiä, eri kulmista ja ne meni OK, ekalla jäi vähän etureunaan ja korjautin keskelle.

Kaukot otin kerran ihan edestä, noin metrin päästä. Ne meni hyvin. Seuraavat puolentoista metrin päästä ja nyt seiso, istu, maahan järjestyksellä koira eteni puoli metriä…en jaksanu alkaa hiomaan…

Loppuun pallon viskomista ja muutamia hämäyksiä ja niistä luoksetulon pysäytyksiä seisomaan, OK.

DEMI

Seuraamista, jossa koira tosi hyvässä vireessä, jaksoi tehdä pitkää työtä hyvin, Paikka hieman seilasi, mutta oli keskimäärin parempi kuin aikoihin. Hyviä stoppeja, käännöksiä ja nopeuden muutoksia. Hidas ja juoksu molemmat hyviä, juoksussa hieman väljyyyttä, hidas hyvä!  Vasemmalle kaksi askelta OK. Oikealle edelleen huono…koira kuumuu kun hinkkaan. Peruutus hounompaa kuin aikaisemmin, tyhmä otin sen oikealle askelten jälkeen…pitää muistaa tehdä nuo selkeästi erikseen!

Istumista pari kertaa, istuminen on hidas, mutta oikea asento tuli helposti. Nami heitolla.

Maahanmenoja, jotka olivat Demiksi ihan OK, hitaita mutta kuitenkin asiallisia. Nami jalkojen väliin ja osan heitin suuhun kauempaa.

Seisominen pari kertaa, hyvät pysähdykset. Kerran heitin namin suuhun, toisella kerralla palasin viereen palkkaamaan ja kehuin koko ajan.

Kaukoissa tein ensin pelkän ylösnousun ja palkka. Sitten sarja läpi ja palkka, meni ihan OK, meinasi pikkuisen vetää vinoon kun palkka oli takana. Korjasin namin paikkaa ja seuraava sarja oli parempi. Reagoi hyvin käskyihin. Etäisyys vain noin puoli metriä, pitäisi ruveta hissukseen kasvattamaan…

Ruutu muutaman kerran, häiriönä ohi lenkkeilevä koira. Osan meni tosi hitaasti ja epävarmasti, muutamia asiallisia suorituksia. En ottanut liikkeenä vaan hieman hetsaten ja usuttaen, ”missä Demin ruutu…”. Koetan edelleen kasvattaa motia ruutuun, reenien eka pallo tulee ruudusta. Ruutu siis palkattiin pallolla.

Tämän jälkeen pallopeliä ja luoksetulon seisomisia ja maahamenoja. Seisomiset suht OK, maahanmenot kaksivaiheisia ja ”ryömiviä” niihin pitää kehittää jotakin! Pitäisiköhän koettaa taaksepalkkaa ja lyhyttä matkaa + toistoja lisää?

ONNI

Seuraamista pitkää pätkää, hyvää työtä (edisti ja väljät täyskäännökset), mutta hiljaa.

Maahanmenoja, jotka edelleen hepreaa…omituista.

Yksi luoksetulo kun koira oli vapaana kauempana, ei siis jättöä. Oli hiljaa, tuota voisi koettaa jatkossakin. O patoaa liikaa kun se jätetään paikalle odottamaan.