RONI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Alkuun paikallaolo toisen koiran suorittaessa omaa osuuttaan. R piippasi niin kauan kun kävelin siitä poispäin. Sen jälkeen suht hiljaa. Kävin palkkaamassa kahdesti välissä ja toisella keralla koira ryömähti perääni. Muutoin ihan OK. Suht hyvä perusasento loppuun.

Seuraamista otin hlöryhmää, juoksua ja vasemmalle täyskäännöksiä, jotka menivät yhtä lukuun ottamatta ihan kohtuullisesti. En antanut edes suullista apua käännöksiin, ehkä ne vielä siitä. Hlöryhmässä R herpaantui kerran, muuten ihan OK. Juoksussa hyppi jonkin verran, tasoittui kyllä loppua kohden.

Liikkeestä maahanmenot alkuun avulla ja sitten muutamia ilman. Ihan OK suorituksia.

Seisominen liikkeestä ihan OK, kerran liikutti yhtä jalkaa.

Liikkeestä istuminen MENI UPEASTI!!! Roni istui paljon keskimääräistä nopeammin ja luulisin koiran ymmärtäneen ilahtumiseni :-) IHANAA!!! Olin jo puoliksi epätoivoinen, että sain pilattua koko liikeen edellisissä reeneissä. Hyvä näin.

Muutama luoksetulon pysäytys loppu pallopelin aikana, yksi hyvä, muut löysiä (alusta oli kyllä tosi tosi liukas)

DEMI

Alukuun istuminen makupala jalkojen välissä. D oli sen näköinen kun se olisi mätkitty istumaan, mutta pysyi kuitenkin ylhäällä!!!

Seuraamista ensin vasemmalle käännöksiä, joista muutamat olivat jo ihan asiallisia! Juoksua, ihan OK, hidas hyvä, kokonaisuutena ihan Jees.

Muutama liikkeestä istuminen, hidas istuminen mutta hyvä liike varmuus.

Liikkeestä maahanmenoja, sama juttu: hitaita, mutta varmoja.

Liikkeestä seisminen ihan OK.

Luoksetulon seisomista pallohuijauksilla + makupalan heitoilla. Meni kohtuullisesti.

Luoksetulon maahanmenossa puolestaan unohdin taaksepalkkauksen ja D valui ainakin kaksi metriä joka käskyllä…olin tosi tyhmä, toivottavasti ensi kerralla on pää mukana harjoituksissa.

Sivulletuloa kolmesta – viidestä metristä ja joka kerta oikein!!! Alkaa näyttää lupaavalle.

Ruutu oli taas ihan ufoa. Ekalla kerralla suht hyvällä vahdilla, mutta liian eteen, seuraavissa vauhti hiipui ja D näytti siltä, että mitä maailmassa sinä taas minulta haluat…jep. Toistoja toistoja toistoja tämä neiti vaatii. Otin lähetyksiä sivulta ja vapaasti.