UUDELLEEN ALOITUS 16.11.2006<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Koetetaan taas hakea päätä ja häntää reenaamiseen…

Tottista / Tokoa Ninnin ja koirien kanssa

RONI

Roni aloitti seuraamisella, haukahti ekassa sivulle tulossa ja ynähti kaksi kertaa ekan <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />20 metrin aikana. Kontakti tipahti puoleen väliin kahdesti, muuten suht OK seuraamista. Mukavalla innolla ja melko tarkasti oikeassa paikassa (eli oikeasti tokoon liian edessä…).

Istumisia siten, että Nina naksautti aina kun peffa iski maahan. Tämä näyttää olevan tuhoon tuomittu liike; kerkiän joka kerta edetä noin kaksi metriä ennen kun naksahtaa. R aloittaa kyllä liikkeen OK, mutta loppu on edelleen HIDAS! Plaah. pitäisi keksiä jotakin tuohon tai sitten antaa olla.  meni paremmin kun annnoin polevella "vauhtia", pitäisiköhän kokeilla "rakettia" uudestaan…

Maahanmenossa pari hidasta ja useampia kaksivaiheisia alasmenoja. Yksi suoritus oli unelma hyvä ja nopea. Palkka heti maahanmenosta naksauttamalla (Nina).  Maahanmenossa pitäisi edelleen jaksaa tehdä avustettuja paljon, pitäisi ehkä koettaa palloa tähän…

Seisominen meni OK, näitä on nyt reenattu myös siten, että palkka tulee vasta sen jälkeen kun käännyn tai olen juuri kääntymässä (Nina naksauttaa). Seisomista kävellen ja juosten.

Nouto 2kg kapulalla. 1. nouto: Meni kapulalle OK, pelasi hieman nostossa ja toi takaisin laukalla mutta hitaalla sellaisella. Luovutus suht OK ja sivulle hyppy HILJAA!!! 2. nouto: meni ok, otti paremmnin kun ekan ja luovutti suht OK. Otin kiertämällä sivulle, jolloin R jäi vinoon. Keskustelimme Ninan kanssa kummasta lähtee enemmän pisteitä; vinosta perusasenosta vai haukahduksesta ja päädyimme siihen, että vinosta perusasennosta (PK:ssa).

Noudon jälkeen otin kaksi kertaa merkin, meni suht OK sen jälkeen ruutu OK. Siinä kaikki.

 

DEMI

Demi aloitti seuraamisella. Intoa ihan kivasti. Perusseuraaminen edistää jonkin verran. Vasammalle askeleet OK, paikalla käännökset OK, täyskäännökset yllättävän tiukkoja, juoksu suht OK, hiukan pomppimista. Askeleet oikealle tosi vaikeat, koira jopa ääntelee…täytyy miettiä miten ne tehdään viisaasti, voisin koettaa nopeaa siirtymistä ja siitä vain koira takaisin sivulle. Pitää kysyä Pipalta voiko niin tehdä.

Muutamia maahanmenoja riehupalkalla, suoritukset hyviä. Liikkeestä maahanmenot, pylly jäi ylös!!!

Ruutu kolmelta sivulta lähetettynä. D meni ekaa kertaa pitkästä aikaa laukalla ja kahdesti keskelle ruutua, kerran etureunaan. Hyvät stopit.

Luoksetulon seisomista otin palkkauksen yhteydessä pallolla. Mani ihan OK jopa melko kaukana.

Hyvä reeni.

 

ONNI

Onni otti luoksepäästävyyttä ja HAUKKUI. Kolmannella kerralla suoritus oli suht asiallinen. Seuraamisessa meinasi laskea hieman ääntä alkuun, rauhoittui sitten ja teki aika pitkän hyvän seuraamisen (paitsi että oli kamalan edessä niin kuin aina). Täyskäännös hieman väljä.

Luoksetulossa haukkui kolmella viimeisellä metrillä, muuten kympin suoritus. Nätti.

Pikku "kaukot" istu-maahan. Meni kerran istumaan nousussa taaksepäin, muutoin hyvät ja nopeat asennonvaihdot.