Töppöilyt omalla pihalla samoin ampu tulee harkat<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Otin alkuun seuraamista, kas kummaa. Oli omalla pihalla merkittävän hiljaa, vaikka olikin ihan täpinöissään! Vasemmalle TK:t meni ihan kohtuullisesti. Muutama hyvä pysähdyskin.

Liikkeestä pysähdykset seiso, maahan (kävelystä + juoksusta) ja istuminen ihan OK kaikki. Pari hienoa maahanmenoa.

Nouto tasamaalta ihan OK, mutta luovutus taas noin 10 astetta vasemmalle vinoon, tuolle tarttis vissiin alkaa tehdä jotain. Koetan ensi kerralla muistaa heittää hieman oikealle vinoon, koska yleensä kapula lentää vasemmalle vinoon. Koetetaan nyt ensin tuota, kun ei haluta myöntää, että koira luovuttaa vinossa…

Eteenmenoa pallolle, irtaantui hyvin (ihmekkös tuo kun näki pallon viennin) Tein siis omalla pihalla ja halusin vain vahvistaa ETEEN käskyä, koiralla ei ollut kenttä apua jne. Ihan OK.

Eeteenmenon maahanmenot otin lumipallon heittelynä eli pallo lentää, sen saalistus ja sen jälkeen käsky maahan ja väillä källejä sekaan eli pallo ei lennä ja käsky tulee. Palkkana lumipallo suuhun. R tuppasi valumaan aika lailla minuun päin. Olettaisin syyn olevan siinä, että olemme reenanneet hankijuoksua tällä pallo lentää systeemillä…R ei tajunnut alkuun, että siellä päässä pitäisi jaksaa pysähtyäkin, eikä vain kaahata puolelta toiselle.

DEMI

Taas hyvää seuraamista! D haki jo aika kaunista paikkaa, ei enää niin tivottomasti edessä J Ja valtavan innoissaan. Pari hyvää vasemmalle käännöstä!! Otin täyskäännöksiä oikealle ja ne on vielä vähän ponnettomia, täytyy panostaa niiden palkkaukseen. Peruutus ulkona hyvä!

Liikkeestä istu, maahan ja seiso hyviä. Vahvistin vain käskyä ja palkkasin nopeaa (Demiksi) suoritusta. Palasin yhden seisomisen sivulle asti, ei ongelmia.

Luoksetulon maahanmeno (pallo takana) ihan OK, pari jopa melko hyvääkin. Valui kuitenkin jonkin verran mua päin.

Luoksetulo sivulle noin kymmenestä metristä ja makuuasennosta, ihan OK!

Paikalla istuminen (palkka jalkojen välissä) kun vein Pihlan sisälle, olin siis pois näkyvistä!!! Ja Demi istui!!! Eikä ollut varastanut namia J Näyttäisi toimivan Demillekin, Kiitos taas Pipalle!!!

Ja siiten jotain UUTTA. Tunnarin nostamista ja hakemista. No pureskeluksihan se meni. Olin ahne ja otin liian pitkää matkaa ja liian vaikeaa suorittamista. D nostaa ihan kauniisti kun matka on tarpeeksi lyhyt ja suoritus nopea. Palaan siis takaisin pelkkään nostoon ja lyhyeen matkaan joksikin aikaa. Mutta tämä on nyt korkattu ja koetan jopa jatkaa eteenpäin…

NAMIRUUTU JA AMPUMINEN
Namiruudussa oli tänään 250g savukinkkua suikaleina :-) Päiväys oli mennyt pari päivää sitten huomaamatta ohi ja avaamaton pakkaus oli vielä ihan koiralaatuista kamaa. Koko lauma ruudun reunalle p-oloon ja namien kylvöön. Ammuin kaksi laukausta noin 7s välillä ja kaikki pysyivät esimerkillisesti paikallaan ja hiljaa (paitsi Onni joka huusi koko ajan…). Vapautuksella täysiä ruutuun ja homma käyntiin, näytti maistuvan pitkänkin tauon jälkeen. Olen ampunut vain ruokakupille koko syksyn ja vain noin puolen kymmentä kertaa. Päätin aloittaa tämänkin taas, koska R reagoi ja paineistuu laukauksista joka tapauksessa kisatilanteessa ja jos tällä saadaan Roni vähän paremmin asiaa sulattavaksi niin hyvä…edes pari pistettä lisää :-)