Tottista Simonkadun kentällä. Nina, Samy ja Snörre mukana. Ilma oli kamala noin asteen verran lämmintä ja vettä satoi koko ajan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Alkuun seuraamista. Meinasi hieman piipata, mutta ei paha. Otin vasemmalle käännöksiä ja täyskäännöksiä. Nina kuvasi tk:t videolle (kännykkä). Olivat kyllä aika pahoja. Roni edistää niin pahasti koko ajan, että TK on ruma. Otin uudestaan käyttöön askelkuvion, jonka avulla käännös näytti hieman asiallisemmalle, mutta edelleen koira näyttää hyppäävän oikealle paikalle (KOSKA SE ON KOKO AJAN LIIAN EDESSÄ). Myös perusasennossa (näkyi hyvin videolta, jota en ole aikaisemmin käyttänyt). No taidan tässä vaiheessa koulutusta todeta, että se nyt vaan on liian edessä…just.

Muutamia liikkeestä maahanmenoja, ensin avustuksella ja sitten muutamia ilman apuja. Ihan jees.

Pari noutoa. Meni suht OK, meinasi varastaa ekalla heitolla…omituista. Toisessa luovutuksessa tiputti kapulan suun takaosaan ja meinasi ruveta mälvämään sitä. Rauhoittui onneksi helposti.

DEMI

Ruudun rakentamisen ajan D istumisessa ja tällä kertaa neiti jaksoi istua koko ajan!!!

Alkuun ruutu. Ekat lähetykset hyvällä innolla ruutuun suht asiallisesti. Palkkasin "JESS":sillä ja pallolla. Otin kahdelta suunnalta ja vapaana lähetyksenä ja sivulta. Loppua kohti into laantui hieman, mutta edelleen ihan OK.

Seuraamista hituisen ja YLLÄTYS YLLÄTYS Demikin edistää taas. Mutta muuten into oli hyvä. Tein muutamia vasemmalle käännöksiä paikallaan ja sen jälkeen liikkeestä vasemmalle käännöksiä, joista muutama oli jo aivan kohtuullisia.

Parit istumiset, istuminen on hidas mutta liikevarmuus on hyvä.

Maahanmenoja avulla ja ilman. Liike kokonaisuudessaan on edelleen hidas mutta Demiksi se on jo salamannopea! Tekee hyvä suoran asennon.

Seisomisia ja nopeita palkkoja. Hyvä liikevarmuus ja suht napakka pysähtyminen, voisi tosin olla vielä sähäkämpi…

Sivulletuloa eka kolmen metrin päästä OK, seuraava neljästä metristä plörinäksi. Muutamia toistoja sen jälkeen ja ainakin yksi epäonnistuminen, loppua kohden muutamia epävarmoja suorituksia. pitää jatkaa tuota lyhyempää matkaa ja varmistella suoritusta.

Luoksetulon seisomisia makupalan heitolla ja D teki aikas nätisti suht kaukanakin! Hyvä!

Luoksetulon maahanmenot puolestaan valuvat tosi lähelle…plaah. Pitää koettaa palkkaa taakse ja toistoja toistoja toistoja

ONNI

Hituisen seuraamista, hakkui…edisti…!!!!!!!

Paikallaolo sillä aikaa kun hain kosketusalustan. Nousi takaisin tullessa istumaan…

Hyppyä jonkin verran. O tarvitsee vielä vähintään kaksi käskyä tai käsimerkin hyppyyn lähteäkseen liikkeelle. Pysähtyy suht hyvin toiselle puolelle ja kestää paikallaan jos palaan varovasti viereen. Väisti alta pois pari kertaa eli reeniä vaatii vielä aika lailla.