Esineruutu iltaruualla. Ruutu noin 50 x 25metriä (syvyys x leveys). Pimeää ja kosteaa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

RONI

Neljä esinettä: 1. viisi metriä lähetyslinjalta, toinen esine 40m keskellä aluetta ja kaksi muuta takanurkissa.

Roni otti ekan esineen edestä lähes täydellisesti, juoksi täysiä lelun yli ja kääntyi ilmassa 180 astetta ja kaahasi esine suussa takaisin. 2. esine nousi oikeasta takanurkasta, näihin kahteen meni aikaa 1,5 minuuttia. Kolmas esine tuli keskeltä ja aikaa meni kaikkiaan hieman yli kaksi ja puoli minuuttia! Hyvä suoritus. Ilman välipalkkoja. Muutamia haukahduksia lähetysten välillä, mutta muut koirat olivat tarhassa ruudun takana ja mitä ilmeisimmin nostivat kierroksia hieman likaa…Anyway hyvä ruutu!

DEMI

Neljä esinettä: 1. viisi metriä lähetyslinjalta, toinen esine 40m keskellä aluetta ja kaksi muuta takanurkissa.

Toi ekalla pistolla lähiesineen, toisella pistolla keskiesineen ja viimeisellä pistolla vasemman takanurkan! Loistosuoritus ja aikaa ei kovin paljoa mennyt (en muistanut katsoa kellosta) mutta suoritus oli nopea ja tarkka. Ei välipalkkaa. Hyvä, hyvä!!!

ONNI

Valmiille esineille 2 kpl. Haki ekan ja toi sen melkein minulle saakka, lähti hyvin toiselle ja toi senkin noin metrin päähän minusta ja siinä vaiheessa jo vapautin Onskaleen kupille. Onni joutui juoksemaan muutamia tyhjiä lenkkejä, mutta oli koko ajan töissä ja olin tyytyväinen kun se lähti niin hienosti toiselle esineelle ilman välipalkkaakin!