<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sitvak vaan.

 

Oli tänään ensimmäinen päivä, kun ajattelin että mitähän tästä oikein tulee…

 

Aamulla esineet OK, V haki kolme esinettä ja nätisti perille saakka, hyvällä innolla. Pieni alueen läpijuoksu havaittavissa alkuun, mutta ei paha.

 

Iltapäivällä otettiin tottista / tokoa.

Eteenistuminen OK, aloin häivyttämään käsiapua edestä pois. Seuraaminen OK, paikka tuntui olevan takana, joten se oli varmaankin juuri siinä missä pitäisi…Maahanmenoja liikkeestä, OK. Istumisia, joista osa oli mainioita. Noutoa kisana ja neiti haki hyvällä vauhdilla ja purematta, hyvä hyvä.

 

Illalla sitten tuli jackpot oikein isolla vivulla. Hakureeneissä neiti oli ihan tiltissä jo autolta haettaessa, koira oli ripuloinut autoon ja nyt käsi sydämellä voin sanoa, että koira on tehnyt ripulikakan kaksi kertaa tätä ennen! Sanoin jo koiraa radalle viedessäni, että mitähän tästä tulee ja eihän siitä mitään tullut. Nyt pidetään jonkinlainen tauko ja annetaan tuon juoksun mennä ohi, ennen kun aletaan muuttamaan koiran nimeä Viksusta V…u:ksi.

 

Today we trained obedience, lost article search and SAR in woods.

Obedience was OK, Viksu did well and we had fun.

Same thing with lost particle search, she found easily all three particles (glove, old doggie collar and little piece of jeans fabric) from the area (164 x 80ft).

In SAR trainings we had some issues today, but I believe those might have something to do with her heat. She was a bit jumpy and really soft. We shall wait until the heat is over before we carry on trainings in the woods.

Yesterday we visited our friends in <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Lahti and did SAR trainings there.

 

Edellisenä päivänä vierailulla Lahdessa moikkaamassa BH-Tinkaa ja -Lucaa + kavereita hakureeneissä ja Viksukin otti muutaman rullantuonnin. Nekin meni ihan sinnepäin minne ei pitänyt. Nyt pitää alkaa vaatia rulla käteen saakka ja näytölle lähettämiseen on alettava kiinnittää enemmän huomiota. Intoa oli enemmän  kuin taitoa…

 

Toivotaan, että tämä on joku juoksujuttu, tosin jos näitä on joka juoksun yhteydessä, niin leikkuri kutsuu aikas lailla pikaisesti…varsinkin jos tähän päälle saadaan joku masennus ja valeraskaus rumpa. Uhhuh. Miksi ihmeen ilveellä piti ottaa narttu harrastuskoiraksi!?! Sitvak vaan ja uros pitää seuraavaksi ottaa, ei naisia kukaan kestä ;-) Ihana tyttö kaikesta huolimatta ja korvatkin oli tänään koko päivän samassa asennossa kauníisti eteenpäin taittuneina, harmi että meidän showurakaan ei varmasti siitä huolimatta tule olemaan kovin kaksinen ;-)