SU 28.10.07<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

-         Aamupäivällä peltolenkki, jossa muutamia luoksetuloja ja Ronin "viestireenien" seuraamista. Pentu pysyi hienosti minun luonani ja seurasi minua, vaikka muut koirat juoksivatkin Jussin + meidän väliä.

-         Risuleikitystä, jossa vauhti on hyvä, parempi kuin Ronilla pentuaikoinaan J

-         Kuoppien kaivamista ja Pihlan kanssa puuhailua hiekkalaatikolla J

-         Sisähakua traktori / konehallissa. Jussi piti pentua kiinni ja laski sen perääni halliin. Pentu tuli kovaa ja haki aktiivisesti, kunnes löysi minut. Ei jänskättänyt paikka, ei lattialla olevat pressut, koneet, pimeä eikä mikään muukaan!!! Otettiin vain muutama kerta, pentu pääsi kuitenkin seuraamaan Ronin työskentelyä kun Roni haki Jussia omalla vuorollaan (pitkään ja hartaasti, Jussi oli kiivennyt tallin ylisille ja R ei tajunnut hakea niin ylhäältä, sai aina hajun mutta miestä ei löytynyt mistään. Ei kuitenkaan luovuttanut vaan haki ja haki hullun lailla ) Hyvä.

-         Iltapäivällä otettiin taas maahanmenoa tällä kertaa V teki pari kertaa virheasennon alussa. Olisinko minä jännittänyt yleisönä olevaa Jussia sen verran…? Muuten hyvää työtä ja nopeita maahanmenoja. Viksu kestää hienosti maassa siihen saakka kun vapautus tulee (toistaiseksi siis vain noin 5 – 10 sekuntia, mutta kuitenkin) ja kontakti pysyy mainiona koko ajan! Käskynä vain pelkkä "down" ei muuta apuja.

 

1020501.jpg

 

1020500.jpg

 

-         Istumisia, jotka menivät vanhaan malliin, muuten ihan OK mutta V istuu taaksepäin edelleen. Käsky menee hyvin perille (tosin mukana myös käsiapu)

 

1020505.jpg

 

-         Sivulletuloja, jotka menivät hienosti. Otin mukaan käännöksiä, joiden jälkeen V napsahti aikas lailla oikeaan paikkaan (tai luulin niin kunnes näin Jussin ottamat kuvat, joissa oli osassa aikamoista vinoutta, joka jäi multa luonnossa huomaamatta…paha juttu). Kontakti hyvä ja pentu jaksaa istua nätisti sivulla naksuun ja palkkaan saakka.

 

1020504.jpg

 

-         Kosketusalustaa, jolta ehkä taas hieman vauhdikkaammin takaisin päin. Huomaa kosketusalustan ohjaajaa motivoiva "teema" :-)

 

1020499.jpg

 

-         Rättileikkiä, joka ei mene ihan yhtä vauhdikkaasti kuin risuriehuminen, mutta ihan OK kuitenkin.

 

1020502.jpg

 

 

-         Ovilla odottamiset ja ruokakuppi istumiset nappiin tänään.

-         Pentutreffeillä pienten saksanpaimenkoirapentujen kanssa. Viksua jännitti alkuun aika kovasti, ei olisi halunnut tutustua koko pentulaumaan. Neiti kuitenkin lämpeni ja alkoi leikkiä ja juoksuttaa pentuja ihan kivasti J Oikein taitava leikkitäti.

 

Illalla neitokainen oli aika valmista kauraa, uni vei väkisin!